THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΡΕΚΦΑΣΤ ΙΝ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ: Κλασικη περιπτωσις σιμουλασιον ...



Aξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ και αγνωστοι περαστικοι

Εδώ, αυτη τη στιγμη δηλαδή, βρισκεστε στο μοδερνο ρετιρε που νοικιάζουμε οι Φιλοι του Καζασπιντι στη πλατεία Κολιάτσου γιατί θελουμε να γινουμε αθρώποι και εμείς να πλερώνουμε κοινοχρηστα και να λεμε στους θηρωροι " Καλημέρα παιδί μου ". 
Όμως πανω απ'ολα θεμε και εμεις να έχομε ένα ιντελεξουελ λιβιγκρούμ  για να οργανωνουμε φιλολογικα τσα'ι' παρτυ και να μαζευονται διάφοροι κυρ-δάσκαλοι στα κουμαντα των γραμματων και των τεχνων που θα πινουν καφε με εβαπορέ και θα αναλυουν τι είπε ο Πλατωνας ο Αριστοτελης και γενικα κατι τετοια ονοματα που συνηθως τα εχουν κατι θειοι  που δεν ξερουν ταυλι και τους κορο'ι'δευουν οι αλλοι στα καφενεια ...
Με άλλα λογια, αν δεν εχεις έναν χώρο με τα επιπλακια του τα δανεζικα, απο Πατησιων με δοσεις, με μινι μπαρ, πικαπ να παιζει η αραπια τις καραμουζες τις, τα σολτι πινατς και τα ολ δε θινκς γιου αρ και τα βρωμικα τα χαρλεμ νοκτουρν και τα γουασινγκτον σκουεαρ και αν δεν εχεις και τιποτα μοντερνιστικαι ξεπεται του Μοραλη στους τοιχοι, σε καταφρονανε αυτοι που μπορουν να σε πανε ενα βημα παραπερα και να ξεφυγεις απο την παρακμη της Ρωμα'ι'κης Αυτοκρατοριας και τα τιμια κοτσιδακια της καταφρονιας.
Ομως οχι πια. Το νοικιασαμε το παλατακι στην πλατεια Κολιατσου ( αυτο που θα στεφοταν βασιλισσα η γυναικα του κυριου Μπε'ι'ζανη ). Τωρα οι σοφοι κυρ δασκαλοι που διαβαζουν ΕΞΤΡΑ Παουντ, οταν δεν τους φτανουν αυτα που ηδη ξερουνε,αν τυχει ποτε να περασουν απο δω, ανετα θα χτυπανε το κουδουνι στην εισοδο, θα παιρνουν το "ασανσερ για δολοφονοι" και εμεις χωρις να  ντρεπομαστε θα τους υποδεχομεθα για ενα Μπρεκφαστ ιν Κολιατσου με το υφακι ανεξαρτησιας και κομψης μοναχικοτητας οπως το κανει η τσιριμπιμ τσιριμπομ πρωταγωνιστρια στο "Μπρεκφαστ ιν Τιφανις (1961)", μονο που εμεις θα το κανουμε λιγο πιο κυνικα και σκοτεινα, οπως στο βιβλιο δηλαδη του Τρουμαν Καπότε, οπου και βασιζεται  το σεναριο της ταινιας.   
Φυσικα, μεχρι να μας μαθουνε και να αρχιζουν να ερχονται θα αναπτυξομε τις δικες μας θεωριαι και εφαρμογες  για οσες Τεχνες  περιλαμβανει το επισημο σετακι ( στα 1960 που διανυομε, οι Τεχνες στην Ελλαδα εχουν σταματησει στο νουμερο 7, να θυμησω ).

Τελοσπαντων αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελια θα δωσουμε των αγωνα μας για να βαλουμε και εμεις ενα μπετονι κυροζινη στην πνευματικη αναπτυξη των Τουρκοβουνια-Φωκιονο που φαινεται να τρεχει με γοργους ρυθμοι στο μελλον. Και οταν μετα απο καποια χρονια. το 1970 ας πουμε η χωρα μας δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις αλλες  και ολη η Ευρωπη θα μας κοιτα με θαυμασμο, τα καταφρονεμενα Τουρκοβουνια μας θα λαμπουν μεσα στα πιο λαμπερα πετραδια του Αττικου στεμματος.
 
Φυσικα, μπορειτε παντα να μη παρευρισκεσται στο παλατια-ρετιρε των Φιλοι του Καζασπιντι στην πλατεια Κολιατσου, αν θελετε.
Επισης να πω οτι η μετακομιση-διακοσμιση δεν εχει τελειωσει ακομα.
Αυτα μανιτσαι και ευχαριστω

Εκ της διευθηνσεως του καταστημα
Stelvis Kazaspintis
Πατριαρχης της Καταφρονιας